Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ο Κόκκινος Στρατός της ΝΔ



Το ιστολόγιό μας πολλάκις έχει υποστηρίξει ότι η επιβολή των μέτρων υπό το πρόσχημα του κινεζοϊού είναι στην ουσία επιβολή κομμουνισμού, κάτι που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά κατά τους εορτασμούς της «εργατικής Πρωτομαγιάς», όταν η κομμουνιστική κυβέρνηση της ΝΔ έκανε μιά προκλητική επίδειξη δύναμης μπροστά στη Βουλή.

Τα αγαπημένα παιδιά του Κούλη, οι ΚΝίτες, παρατάχθηκαν με πειθαρχία, κάνοντας για ακόμη μια φορά εμφανή την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσής τους. Ο Κόκκινος Στρατός της δικτατορίας της ΝΔ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, αψηφώντας προκλητικά τους περιορισμούς που η ίδια η κυβέρνηση επέβαλλε για όλους τους υπόλοιπους πολίτες.

Και ενώ η φουκαριάρα η γιαγιά που πηγαίνει στην εκκλησία ή ο καταστηματάρχης που ανοίγει το μαγαζί του πληρώνουν 150 ευρώ πρόστιμο στον Μεγάλο Αδερφό, ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τα δίποδα του ΠΑΜΕ, τους λαθρομετανάστες και τον Βαρουφάκη. Διότι στην Οργουελική δυστοπία κάποια ζώα είναι περισσότερο ίσα από τα άλλα...

Το ΚΚΕ αποτελούσε ανέκαθεν την ομάδα κρούσης της ΝΔ. Νομιμοποιήθηκε από τον Καραμανλή το 1974, και από τότε τα Όρκ του ΠΑΜΕ κάνουν την βρώμικη δουλειά όταν το παρακράτος δεν επιθυμεί να προχωρήσουν συγκεκριμένες επενδύσεις. Επιχειρηματίες που δεν πρόσκεινται στη ΝΔ δέχονται επιθέσεις από τους κόκκινους υπανθρώπους και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις επενδύσεις τους με τεράστιο κόστος για τους ίδιους. Αντιθέτως, ουδέποτε ο Κόκκινος Στρατός εμπόδισε επενδύσεις και απ ευθείας αναθέσεις επιχειρηματιών που πρόσκεινται στην εκάστωτε κυβέρνηση.

Το κρατικοδίαιτο 5,3% (όλως τυχαίως το ποσοστό του ΚΚΕ είναι ίσο με τους εργαζόμενους στον στενό δημόσιο τομέα) ελέγχει απόλυτα το κράτος και είναι σε θέση να παραλύσει οποιαδήποτε δομή του (σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, εργατικά συνδικάτα κτλ) προκειμένου να στείλει το κυβερνητικό μήνυμα στους επιχειρηματίες που αρνούνται να υποκύψουν στις ορέξεις της διεφθαρμένης εξουσίας. 

Χρέος όλων μας είναι να αντισταθούμε στον κομμουνισμό που έχει καταπατήσει τις ελευθερίες μας. 


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ - ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου