Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ο κορωνοϊός ως απάντηση στον οικονομικό πόλεμο του Trump εναντίον της Κίνας





Οι χειρουργικές μάσκες είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ των Ασιατών εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι η μάσκα είναι απαραίτητη στον μολυσμένο αέρα της Σαγκάης, του Πεκίνου και του Χονγκ Κόνγκ, δεν δικαιολογείται η εικόνα των μασκοφόρων Κινέζων τουριστών στον φρέσκο αέρα των νησιών του Αιγαίου, στις Ελβετικές Άλπεις και στην Ισλανδία.

Εδώ και χρόνια στις πασαρέλες της ανατολικής Ασίας λανσάρονται μάσκες υψηλής ραπτικής από γνωστούς οίκους μόδας της Κίνας όπως ο Qiaodan Yin Peng Sports Wear και ο Masha Ma. Μάλιστα στο China Fashion Week που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Πεκίνο, υπάρχει επίδειξη μόδας ειδικά για μάσκες που ονομάζεται «Smog couture».

Είναι λογικό λοιπόν να γεννώνται ερωτήματα βλέποντας σήμερα την ετοιμότητα των Κινέζων στις συνθήκες που προέκυψαν με την παγκόσμια εξάπλωση του κινεζοϊού. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έδειξε ως παράδειγμα τις μάσκες και το lockdown· κι ενώ στην αρχή ο Δυτικός κόσμος κατέκρινε αυτές τις μεθόδους, σήμερα όλα τα δυτικά κράτη ακολουθούν έντρομα τις ίδιες κομμουνιστικές πρακτικές.

Τα ερωτήματα γίνονται όλο και περισσότερα αν αναλογιστεί κανείς τον ρόλο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας στη διάδοση των Κινεζικών πρακτικών όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Είναι προφανές ότι αυτός ο πανικός δεν προήλθε από μια γρίπη που μέχρι σήμερα (19 Μαΐου) έπληξε το 0.0006% του παγκόσμιου πληθυσμού και στοίχισε τη ζωή στο 0.00004%. Τα νούμερα δεν δικαιολογούν τέτοιες ακραίες αντιδράσεις, και το πάγωμα της παγκόσμιας οικονομίας (με τις επακόλουθες επιπτώσεις) δεν μπορεί να προέρχεται από τον φόβο αυτών των αμελητέων ποσοστών νοσούντων και θυμάτων.

Η κινεζοποίηση του πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα ενός κορωνοϊού που εμφανίστηκε πριν από 4 μήνες. Πρόκειται για ένα σχέδιο μεθοδευμένο που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας. Οι μέθοδοι προπαγάνδας που αναπτύχθηκαν και τελειοποιήθηκαν από το Πεκίνο τέθηκαν σε πλήρη εφαρμογή και δείχνουν να είναι αποτελεσματικές.

Όσοι έχουν μία σχέση με Security Studies και υβριδικό πόλεμο, μπορούν εύκολα να διακρίνουν την σύνθετη εφαρμογή συνδυασμένων τεχνικών προπαγάνδας: Έχοντας ως βάση την επίκληση στον φόβο, η αυθεντία (ΠΟΥ, κρατικές αρχές κτλ) χρησιμοποιεί ad nauseam το motto «Stay Home» σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ κάθε αντίθετη άποψη χαρακτηρίζεται ad hominem χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στους αντιφρονούντες να παραθέσουν τα επιχειρήματά τους. Όσοι αντιστέκονται χαρακτηρίζονται ως γραφικοί/φασίστες/ψεκασμένοι κ.α., παραβάλλοντας και χρεώνοντάς τους τις αντιδράσεις μίας μικρής μειοψηφίας (πχ αντιεμβολιαστές, αντι-5G, flat earthers) που όντως είναι γραφική (τεχνική ποραγάνδας cherry picking).

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι χρησιμοποιούνται κομμουνιστικές τεχνικές προπαγάνδας προκειμένου να επιβληθούν κομμουνιστικά μέτρα περιορισμού (εγκλεισμός, απαγόρευση κυκλοφορίας, καταπάτηση ατομικών ελευθεριών, εξάλειψη ιδιωτικότητας) υπό τον φόβο μίας απειλής που κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι δημιουργήθηκε εκουσίως από ένα κομμουνιστικό καθεστώς.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο ή αν προήλθε με φυσικό τρόπο, αλλά η διαχείρησή του από την Κίνα δείχνει σίγουρα ένα προμελετημένο και οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης παγκόσμιου οικονομικού πανικού. Ίσως να πρόκειται για απάντηση στον οικονομικό πόλεμο του Trump εναντίον της κομμουνιστικής Κίνας...

Όπως και να ‘χει, τα κομμουνιστικά μέτρα που έχουν αποφασιστεί και ληφθεί από τις κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου, πρέπει να αγνοηθούν και να περιφρονηθούν από τους πολίτες. Η αψήφηση των περιορισμών είναι ο μοναδικός τρόπος να δώσουν οι ελεύθεροι άνθρωποι ένα χαστούκι στην κομμουνιστική απειλή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!






Εικόνες από την επίδειξη Smog couture της collection Spring/Summer 2015 στα πλαίσια του China Fashion Week τον Οκτώβριο του 2014:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου