Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Μνημονιακοί και κινεζοϊός




Σχεδόν όλα τα έμβια όντα του πλανήτη μας επιδεικνύουν μια αυτοθυσία προς τα παιδιά τους. Στο ζωικό βασίλειο ο γονιός αψηφά τον θάνατο προκειμένου να σώσει τα μικρά του, ενώ στις ανθρώπινες κοινωνίες οι γονείς χρεώνονται με στεγαστικά ή επιχειρηματικά δάνεια ώστε να αφήσουν κάτι στα παιδιά τους. 

Όπως στα ζώα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις τρωκτικών που κανιβαλίζουν τα παιδιά τους, έτσι και στους homo sapiens υπάρχει μια κατηγορία υπανθρώπων που ζει σε βάρος των παιδιών του: Οι σοσιαλιστές. 

Και ενώ οι φυσιολογικοί άνθρωποι πασχίζουν να ξεχρεώσουν πριν πεθάνουν και να αφήσουν περιουσία στα παιδιά τους, οι σοσιαλιστές κατασπαταλούν τα εισοδήματά τους και δανείζονται περισσότερα από όσα μπορούν να ξεχρεώσουν, αφήνοντας τα χρέη στην επόμενη γενιά. 

Αυτή η σιχαμερή κατηγορία σπονδυλωτών υπερχρέωσε την Ελλάδα μεταπολιτευτικά με διορισμούς, προκλητικά προνόμια και συντάξεις από τα 40, και με τα μνημόνια που υπέγραψε μετακύλισε την αποπληρωμή στις επόμενες γενιές. 

Την ίδια ανήθικη τακτική ακολουθούν και σήμερα με τον κινεζοϊό: Προκειμένου σώσουν το τομάρι τους από την απειροελάχιστη πιθανότητα του 0,01% να πεθάνουν, δεν διστάζουν να καταστρέψουν την οικονομία με απρόβλεπτες επιπτώσεις για τις επόμενες γενιές. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός της καθολικής στήριξης των μέτρων από τους ψηφοφόρους των μνημονιακών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και τους δορυφόρους τους), κάτι που αποδεικνύει την στενή σχέση του φιλοτομαριστικού σοσιαλισμού με τους μνημονιακούς μενουμεσπιτάκηδες.

Η σοσιαλιστική σκλαβιά έχει πολλά πρόσωπα, και ένα από αυτό είναι ο κατ' οίκον περιορισμός υπό τον φόβο του θανάτου. Από την πρώτη στιγμή η ΝΔ που τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς, έδειξε ότι έχει βλέψεις για επιβολή κομμουνισμού στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Γι αυτό είναι χρέος ημών των φυσιολογικών ανθρώπων να πολεμήσουμε για το μέλλον των παιδιών μας εναντίον αυτών που γλεντοκοπούν με τα χρήματα των επόμενων γενεών. 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου