Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τοξική (βιτριολική) μητριαρχία

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το φριχτό έγκλημα που διεπράχθη στην Καλλιθέα με την επίθεση στην 34χρονη κοπέλα. Το μίσος με το οποίο η γυναίκα δράστης επιτέθηκε στο θύμα της ήταν τόσο μεγάλο που ακόμη και ο πιο άκαρδος επαγγελματίας δολοφόνος δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Διότι το έγκαυμα από βιτριόλι παραμορφώνει, ταλαιπωρεί και στιγματίζει για πάντα, ενώ ένας φόνος είναι ακαριαίος. 


Η άτυχη 34χρονη είναι ακόμα ένα θύμα της αδυσώπητης μητριαρχίας. Μόνο μια φεμινίστρια θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια ζημιά σε μία τόσο όμορφη και νέα κοπέλα, καταδικάζοντάς της σε μαρτύριο για το υπόλοιπο της ζωής της.


Και όταν μιλάμε για φεμινίστριες εννοούμε αυτά  τα άσχημα γύναια που δεν έχουν να επιδείξουν κανένα προσόν, κατηγορούν την "ανδροκρατία" και την "πατριαρχία" σε έναν εντελώς εκθηλυσμένο και άναδρο κόσμο, και επιρρίπτουν ευθύνες σε ανύπαρκτες συνομωσίες προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους. 


Στην πραγματικότητα αυτές οι μαινάδες μισούν περισσότερο τις όμορφες και πετυχημένες γυναίκες που καταφέρνουν να αναδειχθούν με την αξία τους χωρίς να γκρινιάζουν για δήθεν αδικίες. Οι πετυχημένες γυναίκες καταρρίπτουν τις συνομωσιολογικές μπούρδες των φεμινιστριών, και γι αυτό αποτελούν τον κύριο στόχο της κάθε αυτοαποκαλούμενης "ακτιβίστριας". 


Αν αναλογιστούμε κιόλας ότι οι φεμινίστριες δεν δείχνουν ίχνος ευαισθησίας για τα ίδια τους τα σπλάχνα και θεωρούν δικαίωμά τους την κατακρεούργηση των παιδιών που κυοφορούν, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι είναι σε θέση να κάνουν σε κάποιον ενήλικο που μισούν. 


Το μίσος των φεμινιστριών προς τις φυσιολογικές γυναίκες δεν είναι κάτι καινούργιο. Από τις προϊνδοευρωπαϊκές μητριαρχικές κοινωνίες γίνονταν θυσίες προς τη Μεγάλη Θεά, κάτι που διασώθηκε μέχρι την περίοδο της Αναγέννησης με τις μάγισσες, οι οποίες εκτός των άλλων επιδίδονταν και σε τελετουργικές βρεφοκτονίες (εκτρώσεις) των ανυποψίαστων γυναικών. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η σημερινή αναβίωση της Wikka στους κύκλους των φεμινιστριών. 


Αυτό το απύθμενο μίσος της μέσης μαγκούφας, άσχημης, γατοφροντιστού γεροντοκόρης που ήταν υπό διωγμό κατά την πατριαρχική Αναγέννηση, σήμερα με την θηλυκοποίηση της Δυτικής κοινωνίας έγινε αρχικώς αποδεκτό και στη συνέχεια επικράτησε. Ο Ιπποτισμός, ο Κώδικας Τιμής και το Αξιακό σύστημα των Ανδρών αντικαταστάθηκαν με το μίσος, τον φανατισμό, την ασταθή ψυχολογία και τον φεμινισμό. Πλέον η Τιμή δεν υπερασπίζεται με μονομαχία ενώπιον Θεού και Ανθρώπων, αλλά με άνανδρες επιθέσεις με βιτριόλι που ως σκοπό έχουν την ικανοποίηση των κατώτερων χθόνιων γυναικείων ενστίκτων. 


Σε μια Πατριαρχική κοινωνία η καλλονή που απαθανατίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες θα ήταν πριγκίπισσα. Δυστυχώς όμως η μητριαρχία έχει άλλο αξιακό σύστημα και έκαψε στην πυρά αυτήν την όμορφη και πετυχημένη γυναίκα. Χαλούσε τον μύθο του φεμινισμού που θέλει τις γυναίκες θύματα αντί για ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας.


Χρέος μας είναι να απομονώσουμε αυτές τις ψυχοπαθείς, αγάμητες, χοντρές, κοντοκουρέμενες λεσβίες, και να αναδείξουμε την θηλυκότητα της επιτυχημένης γυναίκας που διαπρέπει στον διπλό ρόλο της ως επαγγελματίας και ως μητέρα.


Οι φεμινίστριες πρέπει να καούν στην πυρά* όπως οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, οι μάγισσες...










*εννοούμε μεταφορικά την ιδεολογική πυρά, αφού είμαστε εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου