Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Είναι κομμουνιστές και δεν το κρύβουν!


Από την ημέρα που ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα υπό την δικαιολογία του κορωναϊού, οι κυβερνώντες προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι παίρνουν αυτά τα μέτρα με «βαριά καρδιά». Όσο όμως και να επαναλαμβάνουν αυτά τα ψέματα στα τηλεοπτικά πάνελ, δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για την μετατροπή της Ελλάδος σε Βόρεια Κορέα και Ανατολική Γερμανία.

Σας παραμυθιάζουν ότι "αναγκάζονται" να πάρουν αυτά τα απεχθή μέτρα χωρίς τη θέλησή τους, ενώ στην πραγματικότητα είναι κομμουνιστές και δεν το κρύβουν! Έρχονται σε οργασμό για κάθε περιορισμό ελευθεριών που ανακοινώνουν...!

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας, θα κλείνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις με κρατικές αποφάσεις και θα ανακοινώνουν καθημερινά με διαγγέλματα τις νέες απαγορεύσεις. Ο Τσιόδρας (που ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του για μία πολυπολιτισμική Ελλάδα) και ο Χαρδαλιάς (που περήφανα ποζάρει με μπλουζάκι Τσε Γκεβάρα και την Κουβανέζικη σημαία) είναι η πραγματική ΝΔ του ακροαριστερού Μητσοτάκη.

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, και για πρώτη φορά στην δισχιλιετή ιστορία της Ορθοδοξίας οι Λειτουργίες θα σωπάσουν. Ακόμα και επί της περιόδου των διωγμών των Χριστιανών, το Άγιο Πάσχα εορταζόταν παρά τις απαγορεύσεις. Φέτος όμως η κυβέρνηση προτίθεται να κινητοποιήσει τις δυνάμεις καταστολής ώστε να τιμωρήσουν παραδειγματικά όσους τολμήσουν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και την παράδοση. Εξάλλου, στην Μαρξιστική ιδεολογία της ΝΔ η θρησκεία δεν είναι παρά το όπιο του λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου