Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Η επανάσταση της γυφτιάς

Εν μέσω της πλήρους καταπατήσεως των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κατηγορίες πολιτών που αντιστέκονται ηρωικά σε αυτήν την χούντα: Οι πιστοί Χριστιανοί και οι Ρομά.

Και ενώ οι Ορθόδοξοι που παραβιάζουν τους αυστηρούς κρατικούς περιορισμούς πληρώνουν πειθήνια το πρόστιμο στους δυνάστες τους, οι εμφύτως απείθαρχοι τσιγγάνοι πήραν στο κυνήγι τους κρατικούς λειτουργούς που πήγαν να τούς στερήσουν την ελευθερία. Με περίσσιο θράσος και πλήρη περιφρόνηση της κρατικής εξουσίας, πλήθος μανιασμένων γύφτων αρνήθηκαν κατηγορηματικά να παραδώσουν έστω και μία σπιθαμή ελευθερίας υπό τον φόβο της απειλής ενός ιού. 

Οι αγράμματοι Ρομά έβαλαν τα γυαλιά στους δουλοπρεπείς νεοέλληνες που παραμένουν εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι στα σπίτια τους. Αυτή η πνευματική φυλακή στην οποία οι Έλληνες μπήκαν οικειοθελώς εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει ευνουχίσει πλήρως την κοινωνία μας. Τα δίποδα που απαρτίζουν την Ελληνική κοινωνία είναι διατεθειμένα να παραδώσουν γη και ύδωρ στον αφέντη, και να του πουν κι ευχαριστώ για τα ψίχουλα που θα τους δώσει ως επίδομα. 

Αντιθέτως, οι Ρομά δεν έχουν πέσει τόσο χαμηλά. Θα πάρουν τα επιδόματα και οτιδήποτε μπορούν να αποσπάσουν από το αυταρχικό καθεστώς και την υποτακτική κοινωνία που το στηρίζει, αλλά δεν παραχωρούν ίχνος από την ελευθερία τους. Βλέποντας μάλιστα τους νεοέλληνες να ανέχονται αυτήν την καταπίεση, σπεύδουν και οι ίδιοι να κλέψουν και να εκμεταλλευτούν τα κοιμισμένα ζώα που δεν αντιδρούν σε τίποτα. 

Και το πιο γελοίο του πράγματος είναι το γεγονός ότι οι δειλοί και φοβισμένοι νεοέλληνες κράζουν από τον καναπέ και τα social media τους επαναστάτες γύφτους, υποστηρίζοντας συγχρόνως τους αφέντες που έχουν στερήσει πλήρως την ελευθερία τους. 

Πριν από λίγες μέρες θα γιορτάζαμε την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821. Οι νεοελληνες ομως φοβισμένοι από μία ίωση κλείστηκαν στα κλουβιά τους και δεν τίμησαν την επανάσταση που είχε ως σύνθημα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ".

Ορθώς λοιπόν δεν γιόρτασαν την Ιερή 25η Μαρτίου αυτοί που μπρος στον φόβο του θανάτου από μία γρίπη θυσιάζουν την ελευθερία τους. 




Σοσιαλιστικά σκουλήκια νεοέλληνες, όσο με τις πράξεις σας ντροπιάζετε τους υπερήφανους προγόνους σας, μην περιμένετε από τους αδούλωτους γύφτους να σεβαστούν τις επετείους σας. Θα σας κλέβουν, θα σας φτύνουν, θα παίρνουν επιδόματα και σας χλευάζουν όπως σας αξίζει:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου