Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ο Μεγάλος Αδερφός είναι ΕΔΩ!




Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι περιορισμοί στις ζωές των πολιτών με την δικαιολογία του κορωναϊού, οι αρχές συνέλλαβαν και οδήγησαν στην φυλακή εκατοντάδες επιχειρηματίες που "τόλμησαν" να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Μάλιστα κάθε μέρα οι συλλήψεις είναι περισσότερες από τα νέα περιστατικά νοσούντων, κάτι που δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της κυβερνήσεως.

Την επικρατούσα κατάσταση δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα το μέσο ΣΥΡΙΖώο: Τα ΜΜΕ κινούνται όλα στην ίδια γραμμή προπαγάνδας, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις απαγορεύεται να λειτουργούν, άδεια ράφια στα σούπερ-μάρκετ, έλλειψη χαρτιού υγείας, απαγόρευση κυκλοφορίας, αστυνομοκρατία, διορισμοί στο δημόσιο... Πραγματικός σοσιαλισμός!

Ποια θα είναι η επόμενη ενέργεια της κυβέρνησης; Να πυροβολεί όποιον βγαίνει από το σπίτι του, όπως έκανε η Στάζι σε αυτούς που επιχειρούσαν να βγουν εκτός του τείχους του Βερολίνου; Και η Στάζι για το καλό των πολιτών της Ανατολικής Γερμανίας φυλάκιζε και πυροβολούσε τους αντιφρονούντες.

Μόνο κάποιος ανόητος πιστεύει ότι όλη αυτή η σοσιαλιστική υστερία γίνεται για την αντιμετώπιση του κορωναϊού. Οι σοβαρές χώρες όπως η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζουν τον ιό όπως αντιμετωπίζουν την εποχική γρίπη.

Οι πολίτες της Ελλάδος δοκιμάζονται από την σοσιαλιστική κυβέρνηση της ΝΔ προκειμένου να δει το κράτος το επίπεδο υπακοής των πειραματόζωων. Και μάλιστα έφτασαν σε αναπάντεχα υψηλά επίπεδα προβατοποίησης, αφού τα υποκείμενα παρουσίασαν σημάδια πληρους χειραγώγησης και βγήκαν στα μπαλκόνια χειροκροτώντας ασκόπως καθ υπόδειξη των ερευνητών συμπεριφοράς όχλου, των μυστικών υπηρεσιών και της Μαρέβας.

Τα σκηνικά που ζούμε σήμερα θα τα ζήλευε ακόμα και ο Μεγάλος Αδερφός στο πιο παρανοϊκό Οργουελικό σενάριο!

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαα....ό Σταλινισμός έχει τελικά ΠΟΛΛΑ προσωπεία,ακόμα καί Φιλελεύεθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή