Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Σύγκρουση διαφορετικών κοσμοθεάσεων στην πλατεία Βικτωρίας: Άνθρωποι εναντίον μεομαρξιστικών δίποδων





Μέχρι πρότινος δεν δινόταν ιδιαίτερη σημασία στις αντισυγκεντρώσεις των εγκληματιών της αριστεράς. Κι αυτό διότι συνήθως οι αντισυγκεντρώσεις αυτές στόχευαν εναντίον διοργανωτών που ανήκαν σε ακραίες ομάδες της αντίθετης ιδεολογίας, ή σε μικρές συγκεντρώσεις ολιγάριθμων διαμαρτυρομένων που δεν έφταναν ποτέ στη δημοσιότητα.

Στην προχθεσινή συγκέντρωση όμως στην πλατεία Βικτωρίας, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι νομίμως συγκεντρωμένοι δεν ήταν ούτε φασίστες, ούτε ακραία στοιχεία, ούτε κρανιοφόροι της άκρας δεξιάς. Ήταν ηλικιωμένοι, νεαρές κοπέλες και μέλη πολιτικών σχηματισμών που δεν μάς έχουν συνηθίσει στην διοργάνωση διαδηλώσεων. Ήταν δηλαδή αυτό που λέμε «άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τα δίποδα του αναρχικού χώρου και τα Όρκ της άκρας αριστεράς να παραταχθούν οπλισμένα απέναντι στους ειρηνικούς συγκεντρωμένους. Αυτή η μάζα υπανθρώπων εξέφρασε απροκάλυπτα το μίσος της στον μέσο οικογενειάρχη των παραγωγικών τάξεων, εκστομίζοντας συνθήματα μίσους εναντίον των κατοίκων της περιοχής που ζητούσαν μια φυσιολογική ζωή. Και βεβαίως όλα τα παρακρατικά ΜΜΕ (in.gr, zougla, news24/7, ΑΥΓΗ, Εφημερίδα Συντακτών κτλ) παραπληροφορούσαν τον λαό παρουσιάζοντας τους ακροαριστερούς τρομοκράτες ως τους νόμιμους συγκεντρωμένους, και τούς ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής ως ακροδεξιούς φασίστες.

Η μισαλλοδοξία των αντισυγκεντρωμένων ήταν τόσο μεγάλη που διαφαινόταν τόσο στίς δολοφονικές προθέσεις τους όσο και στα απαράδεκτα συνθήματα μίσους. Αν και ο εισαγγελέας επέτρεψε στους παρακρατικούς να συγκεντρωθούν στο σημείο, τα κτήνη αποχώρησαν όταν ένας συνεργάτης τους ΕΛΑΣίτης (αστυνομικός της ΕΛΑΣ) τούς μίλησε. Προφανώς ήρθε πληροφορία από πάνω ότι η αντισυγκέντρωση εναντίον ηλικιωμένων δεν εξυπηρετεί επικοινωνιακά την προπαγάνδα τους, γι αυτό και τα Ορκ πειθάρχησαν στα λεγόμενα του μπάτσου και αποχώρησαν ησύχως.

Το θετικό που βγήκε από τη νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας είναι ότι άρχισε να αντιδρά η σιωπηλή πλειοψηφία που στενάζει κάτω από τον ζυγό της πολιτικής ορθότητας. Όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, αυτή η κατηγορία πολιτών έχει αρχίσει να αντιδράει μέσω της ψήφου της στον Τράμπ, τον Όρμπαν, τον Σαλβίνι και τους άλλους πολιτικά μη-ορθούς πολιτικούς, αλλά υστερεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών στον δρόμο όπου εκεί επικρατεί κατά κράτος η μαφία της άκρας αριστεράς και των λαθρομεταναστών.

Αυτή η αδυναμία της πλειοψηφίας των φυσιολογικών ανθρώπων να επικρατήσει έναντι της μειοψηφίας των ψυχικά διαταγμένων πρακτόρων του Σόρρος, έχει οδηγήσει στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Το μίσος του εχθρού δεν επιτρέπει μαλθακότητα και συναισθηματισμούς. Απέναντί μας έχουμε αντιπάλους που δεν κρύβουν τα δολοφονικά τους ένστικτα και έχουν ήδη αρχίσει τις μαζικές σφαγές στις ΗΠΑ και σύντομα στην Ευρώπη. Θα πρέπει σύντομα να ξυπνήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με τα ίδια μέσα, αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι να αφανιστούμε ή (ακόμη χειρότερα) να υποδουλωθούμε στον απάνθρωπο αρρωστημένο νεομαρξισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου